Correct Service & Diensten

Hoe staat het met mijn reparatie?
Voor reparaties kunt u voor grote producten terecht bij ons Correct Service Center aan de Prins Frederik Hendrikstraat 65, 3051 EN te Rotterdam en voor kleine artikelen kunt u terecht bij één van onze verkopers in de winkel. Voor het ophalen van reparaties kunt u terecht van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur in onze winkel aan de Ceintuurbaan 111 zodat u het ook in het weekend kunt afhalen.

Heeft u onverhoopt een product ter reparatie aan ons afgegeven, dan kunt u via deze site de voortgang van de werkzaamheden zien. Voor de reparatiestatus verzoeken wij u vriendelijk HIER te klikken en u wordt overgeschakeld naar de informatie pagina. Houd uw bonnummer (rechtsboven op uw onderzoek- en reparatierapport) en postcode bij de hand.

Aanmelden storing
Heeft u een storing aan uw apparaat dan kunt u dit van maandag t/m vrijdag melden per email aan service@correct.net en bellen met het Correct Service Center kan ook 010-4.618.618.

Garantievoorwaarden
Voor de garantievoorwaarden verwijzen wij u graag naar de algemene leveringsvoorwaarden van Correct BV.

Installatie  & montage services

Installatie mogelijkheden bij Correct
De monteurs van het Correct Service Center verhelpen niet alleen technische storingen aan producten maar bieden ook de volgende diensten binnen ons servicerayon:

Audio & Video Installatie aan huis
Het plaatsen van een LED televisie aan de muur of het installeren van een volledige Audio/Video installatie is veelal een grote klus die u waarschijnlijk niet dagelijks uitvoert. Wij bieden u graag een gepaste offerte aan om u deze zorgen uit handen te nemen.

Installatie Keukenapparatuur
Bent u aan vervanging van bepaalde inbouw-keukenapparatuur toe, dan vindt u bij Correct Huis & Tuin Elektronica een grote collectie van zowel vrijstaande als inbouw oplossingen. Onze medewerkers bespreken met u de wensen en ook installatie hiervan is mogelijk.

Plaatsen was- en droogmachine
Ook het plaatsen van was- en/of droogmachine kunnen wij u uit handen nemen en ook daarover kunt met onze medewerkers afspraken maken.

Plaatsen en installatie of montage van meubelen
Mocht u meubelen bij ons kopen en u zet deze liever niet zelf in elkaar, dan is het mogelijk om een afspraak te maken met onze bezorgmedewerkers om dit voor u te doen. De kosten die hier mee gepaard gaan zijn afhankelijk van wat uw wensen zijn. U kunt dit met één van onze verkopers bespreken.

Projecten
Gaat u privé of zakelijk verbouwen of verhuizen, dan kunnen wij ook zorg dragen voor uw totale audio, video en ICT netwerk. Wij brengen graag een offerte uit voor het totale project en zullen u ook met technische raad van dienst zijn. Heeft u interesse, maak dan een afspraak met één van onze technische adviseurs en wij nemen de zorgen uit uw handen en leveren u een 'turn-key' project.

Voor het maken van een afspraak zijn wij van maandag t/m zondag tijdens winkelopeningstijden bereikbaar op 010-4.618.618.