Kom zaterdag 12 maart 2022 tussen 10:00 en 14:00 uur naar Correct Marine en Watersport voor advies op maat tijdens de International on Tour dag. Speciaal voor u komen de verfspecialisten van International bij ons langs om geheel vrijblijvend al uw vragen over het schilderen van uw boot te beantwoorden.

 

Advies op maat 1-op-1:
Heeft u specifieke vragen dan is het ook mogelijk om een 1-op-1 afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op via verkoop@correct.nl of bel 010-4618618 en wij plannen de afspraak voor u in. Wij adviseren u om foto's en/of filmpjes mee te nemen naar de afspraak, zodat de International specialisten uw situatie goed kunnen bekijken en inschatten.

 

Lezing "Het gebruik van Antifouling":
Tijdens de International on Tour dag wordt om 11:00 uur een lezing over het gebruik van antifouling gehouden. U kunt deze lezing zonder afspraak bij wonen.

 

Graag zien wij u op 12 maart 2022 bij Correct Marine & Watersport aan de Ceintuurbaan 111 te Rotterdam tijdens de International on Tour dag. Zoals u van ons gewend bent staat er een hapje en een drankje voor u klaar.

 

Laten we elkaar ontmoeten en toewerken naar een schilderklus met een stralend eindresultaat!

 

Adres:
Correct Marine & Watersport
Ceintuurbaan 111
3051 KA Rotterdam