bel +31104618618
mail verkoop@correct.net

Hier vindt u het overzicht van de verschillende merken die wij voeren, veelal direct leverbaar en kunt u alsnog niet vinden wat u zoekt stuur een bericht aan verkoop@correct.net of bel 0104618618 of bezoek onze winkels:
Correct Electronics Hifi, audio, televisies, beamers en ook muziek & DJ-apparatuur, car-electronics en navigatie, witgoed en huishoudelijke elektronica aan de Ceintuurbaan 111 te Rotterdam. In de kelder van onze winkel aan de Ceintuurbaan 111 vindt u de Correct Koopjeskelder en op de 1e etage Correct Smart Wonen met allerlei Audio Video meubelen, een groot assortiment aan eet- en woonkamermeubelen (ook uit voorraad leverbaar) en woondecoratie. Nu nieuw bij Correct Smart Wonen ruim 250 m2 winkel met Mioni meubelen en verlichting.
Correct Boat & Bike aan de Ceintuurbaan 125 te Rotterdam, onze outdoor-winkelformule op het gebied van marine elektronica, watersport-artikelen, jeugdzeil- en rubberboten, buitenboordmotoren, elektrische fietsen, race-, sport- en stadsfietsen, mountainbike en kinderfietsen, fiets-elektronica en gadgets, een uitgebreide afdeling fiets- en hardloopkleding, schoenen, sporthorloges en accessoires.

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende productgroepen. Mocht u het niet kunnen vinden, dan helpen de verkopers u graag, of per mail of in de winkel aan de Ceintuurbaan te Rotterdam.


Openingstijden van onze winkels aan de Ceintuurbaan te Rotterdam:
maandag t/m zaterdag 09:30-18:00,
vrijdag koopavond tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.
Compleet Assortiment